top of page
Stemcoaching en presentatietraining

Coaching

Klaar om de krachtigste, mooiste en meest authentieke versie van jezelf neer te zetten?

Klaar om meer impact te maken? Krachtiger te staan voor je waarde? Maar bovenal zachter voor jezelf te zijn? De stemmetjes in je hoofd te temmen? Meer zelfvertrouwen, minder belemmeringen? Klaar om jezelf te profileren?

Voor 1-op-1 coaching bij Joanne, kies uit de
Pitch Perfect Sessie of een 3-maanden Coachtraject

Pitch Perfect Sessie

Geef jij binnenkort een presentatie en wil je die graag op een ontspannen manier doornemen en finetunen? Wil je in één sessie de tools leren die jouw presentatie krachtig en overtuigend maken? Geen overload aan informatie, geen poespas, maar hele concrete, praktische tips die je direct kunt implementeren om jouw presentatie overtuigender en pakkender te maken. Denk hierbij ook aan een lezing, salescall, pitch of video-reeks die je van plan bent op te nemen. 

De Pitch Perfect Sessie bestaat uit:

Een live sessie van 90 minuten

In mijn stempraktijk of online via Zoom

247,- excl. btw.

Stemcoaching

Een deep dive in jouw interne & externe wereld, waar we jouw stem en presentatie optimaliseren en je groeit in leiderschap en profilering? Kies dan voor het 3-maanden Coachtraject

Presenteren

3-maanden

Coachtraject

Dit coachtraject is een deep dive in jouw non-verbale communicatie. Dit traject is voor jouw persoonlijk opgesteld en volledig gebaseerd op jouw behoeften. Het doel van dit traject is te werken aan jouw leiderschap en profilering. We maken een persoonlijkheidsprofiel en gebruiken zes dagdelen waarin we jouw stem- en presentatieskills trainen. Dit traject is voor jou als je in een rustig tempo presentatietechnieken wilt integreren. Je leert jezelf ten diepste kennen en ook de ander te lezen, waardoor je situaties positief kunt beïnvloeden door jouw communicatie. Dit traject is een boost voor je persoonlijke ontwikkeling én voor je carriére. Dit is een 1:1 traject.

"Ik voelde me compleet op m'n gemak bij Joanne. Ik kon er helemaal op vertrouwen dat ze op zoek ging naar mijn stem - letterlijk en figuurlijk. Van super praktische tips en oefeningen, tot reflectie en coaching op zijnsniveau; het proces ging ontzettend natuurlijk. Ze gaf me niet alleen tools voor m'n stem, maar ze heeft me een betere consultant en coach gemaakt, met meer ruimte en rust voor mijn klanten.

Petra Imara, onderwijskundige

Stem- en presentatiecoaching is iets voor jou als je..

.. voelt dat je meer uit je stem zou kunnen halen.
.. presenteren zwaar voor je voelt en veel energie kost. 
.. video's opnemen je onzeker maakt en het opnemen veel tijd in beslag neemt. 
.. in een-op-een gesprekken niet lekker uit de verf komt. 
.. Je goed weet wat je wil vertellen, maar dat er niet uitkomt zoals jij wil.
.. als je voelt dat het tijd is om voor jezelf te gaan staan. 

Presenteren

Wat leer ik?

In de coaching werken we één op één jouw stem- & presentatievaardigheden. Hierin volgen we steeds twee pijlers: mindset & skillset. Je hoofd en je vaardigheden. Coaching & training. Ik coach je op de blokkades, belemmeringen en gedachten die je in de weg zitten om vrij van jezelf te laten horen, en we trainen jouw skills in non-verbale communicatie. Deze combinatie werkt heel fijn. We zetten één stap tegelijk, overhaasten niets en werken van eye-opener naar eye-opener. 

Stemcoach

Over Joanne

Joanne helpt ambitieuze ondernemers die meer op de voorgrond willen treden en zichzelf meer overtuigend willen presenteren. Dit is haar passie. Haar missie is om het bewustzijn over onze non-verbale communicatie te vergroten. Als we leren hoe groot de impact is van onze non-verbale communicatie, als we deze bewust gaan inzetten, wordt de connectie en de verbinding met onze medemens alleen maar groter. 

Ben je eraan toe te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, je mindset, je skills als professional, je presentatie naar de buitenwereld? Neem gerust vrijblijvend contact op. Joanne plant graag een coachcall met je in om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

"Ik ben er nu achter dat ik altijd heb uitgestraald wat anderen van mij verwachten. Maar die persoon ben ik niet. Joanne bracht me terug naar mij."

Jos Boot, directeur

Ervaren hoe samenwerken met mij is?

Vraag dan een gratis online intake aan!

bottom of page