top of page
Joanne Lameris

Joanne is 28 lentes jong, getrouwd met Aart en woont in Zwolle. Sinds haar 12e zingt ze en treedt ze op. Hier is haar fascinatie voor stem en performen ontstaan. Via het VWO belandde ze op de opleiding journalistiek, logopedie en psychologie (i.o). Deze combinatie, en verscheidene zang-, stem- en presentatiecursussen vormen de basis van haar bedrijf.

Over Joanne

Achtergrond

Joanne was al vrij jong gefascineerd door de stem. Hoe kan het dat je iemand wel of niet aardig vindt, puur door de klank van iemand zijn stem? Tijdens haar opleidingen liep ze stages op conservatoria, theaterscholen en logopediepraktijken. Ze werkte met acteurs, zangers, beroepssprekers en leerde een holistische benadering van presentatie: de stem is verbonden met álles wat er in het lijf en hoofd aanwezig is. 

Naast haar opleidingen volgde zij verschillende cursussen rondom ademtechniek, stemtechniek, spreektechniek, presenteren, non-verbale communicatie, stemtraining voor trans personen, Access Bars, Manuele Facilitatie en meer. 

In 2021 richtte zij haar bedrijf ik ben mijn stem op, wat nu haar eigen naam joannelameris.nl draagt. Sindsdien heeft ze meer dan 500 klanten geholpen hun presentatie te versterken, door middel van een op een sessies, coachtrajecten en trainingen op locatie. 

Stemcoaching

Fun facts

Logo Joanne Lameris

Joanne heeft 5 jongere zusjes, waar ze helemaal gek op is.

Logo Joanne Lameris

Joanne is geboren in Zwolle en is heel blij dat ze daar (na 4 verhuizingen buiten Zwolle) weer woont.

Logo Joanne Lameris

Ondanks dat Joanne geen moeite heeft met zichtbaar zijn en voor groepen staan, is ze een echte huismus.

Logo Joanne Lameris

Haar man Aart is professioneel gitarist, en samen maken ze regelmatig muziek en organiseren ze kampvuuravonden. 

Logo Joanne Lameris

Joanne is voor een groot deel op Aart gevallen door zijn stem.

Logo Joanne Lameris

Joanne drinkt het allerliefst de hele dag door thee. Ook in de zomer.

Presentatie

Missie & visie

Joanne helpt ambitieuze ondernemers die meer op de voorgrond willen treden en zichzelf meer overtuigend willen presenteren. Dit is haar passie. Haar missie is om het bewustzijn over onze non-verbale communicatie te vergroten. Als we leren hoe groot de impact is van onze non-verbale communicatie, als we deze bewust gaan inzetten, wordt de connectie en de verbinding met onze medemens alleen maar groter. 

"Hoe ik nu overkom klopt weer bij wie ik van binnen ben. Het is puur en het is authentiek. Het muurtje is weg."

Annette Jochems

Ben je eraan toe te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, je mindset, je skills als professional, je presentatie naar de buitenwereld? Neem gerust vrijblijvend contact op. Joanne plant graag een coachcall met je in om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

"Ik ben er nu achter dat ik altijd heb uitgestraald wat anderen van mij verwachten. Maar die persoon ben ik niet. Joanne bracht me terug naar mij."

Jos Boot

Zo kan ik jou nu al helpen!

Plan een gratis intake in. Hierin maken we een persoonlijkheidsprofiel en geef ik je tips om jouw stem & presentatie te versterken.

Joanne Lameris logo

Volg me op

Instagram

  • Instagram
bottom of page