top of page

Zakelijke training
Stem & Presentatie

Train je skills met jouw team!

Hoe zorg je ervoor dat je klanten aan je kunt binden? Hoe maak je impact met wat je zegt? Hoe maak je jouw presentatie overtuigend? Hoe zorg je er als team voor dat je betrouwbaar en geloofwaardig overkomt? Hoe zorg je voor een hogere likability? Wat als je vooral telefonisch contact hebt? Waar zitten de valkuilen en waar schuilt je kracht? Hoe kun je met een paar simpele technieken je autoriteit verhogen?
 

Zakelijke training stemtraining
Stemtraining

Met jouw team werken aan je autoriteit.

Door te werken aan jouw stemtechniek, presentatietechniek en bewust te worden van je uitstraling zorg je voor meer verbinding met je collega's en klanten, verhoog je je geloofwaardigheid en autoriteit.

Tijdens de training op locatie neem ik de deelnemers mee in de wereld van stem & presentatie. Deze training zorgt voor verdieping binnen het team, persoonlijke ontwikkeling, plezier en inspiratie. Met een boel eye-openers, praktische oefeningen, directe toepassing in de praktijk en een vleugje humor heeft deze training direct invloed op de kwaliteit van het bedrijf. 

"De training was super tof! De tijd vloog voorbij. We kregen individueel en als groep tips en oefeningen die we gelijk in de praktijk kunnen toepassen. Joanne heeft persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Dit was echt een aanrader."

Esther van Wageningen, coach & trainer

Wat kun je verwachten?

Het doel van de training is om de deelnemers bewust te maken van de kracht van non-verbale communicatie. Onze boodschap bestaat voor het overgrote deel uit non-verbale communicatie. Hóe je iets zegt is belangrijker dan wat je zegt. 

Tijdens elke training staat het team centraal. Welke topics rondom hun stem & presentatie willen zij aankijken? Deze worden opgenomen in de training, zodat elk persoonlijk doel aangekeken wordt. Daarnaast zullen we met praktische oefeningen aan de slag gaan met onze stemtechniek, spreektechniek en presentatie. De oefeningen zijn gezamenlijk, in tweetallen of individueel.

Een training van drie uur kost 950,- excl. btw. Er is mogelijkheid tot een vervolg waarin ik één op één sessies plan met de deelnemers, om zo op individuele hulpvragen door te werken.

Presentatietraining

op jouw live-dag?

Steeds vaker boeken ondernemers deze training om een mooie invulling te geven aan hun live-dag. Als ondernemer weet je hoe belangrijk je zichtbaarheid en presentatie is. Deze training geeft jouw deelnemers tools die ze direct kunnen inzetten in hun bedrijf.
 

Stemtraining

"Joanne, ik wil jou bedanken voor je prachtige training op mijn live-dag, en voor jouw presence! Zo helder, helpend en fun ook. Je combineert de theorie en praktijk heel vloeiend met elkaar en dat maakt het toepasbaar. Mijn complimenten! Het was fantastisch en smaakt naar meer, dus ik kom zeker nog eens bij je terug."

Chanthal Hagendoorn, businesscoach

Benieuwd naar een training op locatie?

Stuur me een mailtje om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page