top of page

Pitch Perfect Sessie

Leer in één sessie de tools om je presentatie ijzersterk te maken

Zie en hoor direct verschil in jouw verhaal. De leukste manier om kennis te maken met non-verbale communicatie, stemtechniek & presenteren, én direct resultaat.

Stemcoaching

"Iedere sessie met Joanne brengt me weer nieuwe inzichten. Ze maakt heel concreet wat ik kan verbeteren en dat oefenen we samen op een leuke manier. De sfeer is gezellig en veilig. Joanne is de beste stemcoach die er is!"

Shadi Nikshomar

Waarom een Pitch Perfect Sessie?

Is dit iets voor mij?

De Pitch Perfect Sessie is wat voor jou wanneer je graag concrete tools wilt om jouw presentatie naar een hoger niveau te tillen. 

Elke spreker, van beginner tot professional, kan deze sessie boeken. Jouw input voor de sessie bepaalt de route van de sessie.

De Pitch Perfect Sessie bestaat uit:

Een live sessie van 90 minuten

Fysiek (in mijn stempraktijk in Zwolle)
of online via Zoom

247,- excl. btw.

Pitch Stemcoaching

Hoe ziet zo'n sessie eruit?

In de Pitch Perfect Sessie staat jouw verhaal centraal. Zorg er dus voor dat je helder hebt welk verhaal je wilt oefenen. Werk deze globaal uit voordat je naar de sessie komt.

In de sessie focussen we op hóe je jouw verhaal doet. Op jouw stem, jouw spreektechniek en jouw presentatietechniek. Ik leer je een concreet aantal tools die jouw presentatie overtuigender en mooier maken. Indien nodig geef ik je oefeningen mee waar je thuis mee aan de slag kunt.

Boek jouw Pitch Perfect Sessie via het onderstaand formulier!

Boek jouw Pitch Perfect Sessie

Contactformulier Pitch Perfect
bottom of page